S’acosta el dia de la mostra final «Team Exploradores». Ens han cedit una sala al Centre Municipal de Joventut i hem de pensar quines coses volem mostrar al públic que vinga a visitar-nos. La primera idea que ens ve al cap son quadres. «¡Nos podemos llevar los cuadros de aquí, de Orriols Convive!». La idea té èxit entre la xicalla, ja que per a elles i ells en tota exposició hi han quadres penjats a la paret, i a la seu d’Orriols Convive n’hi ha uns quants molt grans i bonics que mostren imatges antigues o persones amb vides molt lligades a les lluites veïnals d’Orriols. Però aquests quadres no els hem fet nosaltres, així és que seguim pensant alternatives.

Fem un repàs i ens n’adonem que tenim moltes coses a mostrar: fotos de les nostres passejades, gravacions en vídeo i en àudio de les entrevistes, cartells, postals, el plànol dels nostres recorreguts que hem anat completant en les diferents sessions… i fins i tot les pistes que vam anar recollint quan buscàvem a Pistatxo, el fardatxo desaparegut. Amb tot això tenim suficient material per omplir la sala, però ens n’adonem que caldrà fer de guies per explicar al públic tot el que hem fet. De seguida ens repartim els papers: per fer de guies, per donar les entrades i per controlar l’aforament i el compliment de la resta de mesures COVID.


Decidim fer també una pancarta per anunciar la mostra, que passejarem pel barri de camí al CMJ el mateix dia de la inauguració. Resolts els primers dubtes («¿Qué es una pancarta?») pensem un lema curtet que puguem retolar i que sintetitze allò que sentim després de tantes jornades d’exploració. Finalment arribem a un consens: retolarem en gran ‘ORRIOLS MOLA’. També dibuixarem els llocs que són més representatius del barri per a nosaltres: l’escola, els horts, la seu d’Orriols Convive, el quiosc i la plaça de l’Ermita.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *