Per a l’última sessió «d’Explora el teu barri ” a pedanies de l’horta nord hem preparat una mostra per a les famílies i tota la gent que vulga vindre a vore tot el que hem fet durant aquests mesos: visites a espais que ja coneixiem buscant a Fava, recorreguts per altres llocs que hem descobert, visites amb persones que ens han contat un munt de coses dels nostre territori, troballes de pistes, entrevistes a veïnes amb càmera de video i  micròfon, espigolades de verdures, passejades amb ombrel·les de molts colors que també s’han convertit en cabanes… Quan arriben les nostres famílies, les arrosseguem cap endins de la sala amb moltes ganes d’explicar-los-ho tot!!

Els mostrem les fotos, els mapes de cada poble, els objectes que hem emprat per a l’exploració i d’altres que hem anat recol·lectant. Hem preparat també un racó d’entrevistes on les famílies ens poden parlar dels seus llocs favorits i dels seus desitjos per al lloc on habiten. També projectem un vídeo amb les gravacions que vam fer en altres sessions. Les famílies es queden sorpreses: fins i tot elles, que son més grans i fa més temps que viuen per ací, han descobert un munt de coses noves gràcies a les nostres exploracions! 

Per a l’exposició també hem fabricat unes postals amb algunes de les nostres reivindicacions. La més repetida: “M’agradaria que no hi haguera tants cotxes” i hem instal.lat alguns objectes que ens ajuden a visibilitzar propostes per als pobles: ombrel.les de platja, donat que «volem més ombra» i una tendeta per reivindicar més comerços que estiguen a prop. Per a acabar, descobrim una postal que resumeix tot el que ens hem divertit: “Me gustaria repetir Explora el teu barri”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *