Després de tants dissabtes coneixent llocs, col·lectius i persones del barri sentiem que teniem moltes coses a dir.
Les persones que trepitgem els carrers cada dia som qui millor coneixem les seues virtuts i les seues mancances, però no sempre ens parem a reflexionar-ho. Moltes de nosaltres sortim poc del nostre barri, aquest és el nostre món i estem tan habituades que no ens plantegem que podria ser d’una altra manera.


Aquests dies que hem passat juntes, entre tanta acció, també hem tingut temps per a la reflexió. Hem entrevistat persones que ens han contat el que més els agrada d’Orriols i el que menys, els motius pels quals se’n va vindre a viure ací o aquells que fan que no se’n vulguen anar a un altre lloc. La gent dels col·lectius que hem conegut també ens ha demostrat que ajuntar-se per posar en comú les necessitats de les persones que habitem el barri i reivindicar la transformació d’espais que en donen resposta dóna els seus fruits.


Per tot això, ens hem posat mans a l’obra i hem plasmat les nostres reivindicacions en forma de postals que hem enviat a l’Ajuntament de València. En algunes apareixen coses que ens agraden del barri, com els carrers de la part antiga amb les seues cases baixetes o els horts autogestionats on comencen a créixer els primers fruits. En altres demanem coses que ens agradaria tindre, com una biblioteca millor que la que tenim ara, un cinema o fins i tot propostes més personals: «Quiero ser alcalde».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *