Explorar un barri també és conèixer les reclamacions de les veïnes, hem conegut a gent d’OrriolsConvive a gent de València Acull, Orriols en bloc… per saber què volen i veure si les xiquetes i xiquets voldrien també el mateix. Ens hem trobat a un trosset del barri que reclamen per fer un hort autogestionat i ho fan començant a plantar, amb l’acció conjunta i amb molt d’amor i acollida. 

Teixir xarxes amb la infància és necessari, formen part dels barris, de la ciutat i són ciutadanes de ple dret. És important que estiguen presents, que parlen, que participen, que estiguen i puguen habitar els espais d’associacionisme. A aquest barri fan un treball espectacular en aquest sentit i hem tingut el plaer de viure-ho. Així ens queda una reflexió: Com pot participar la xicalla als barris? Quines formes són les que necessitem per aconseguir-ho? 

De moment comencem per descobrir quin és el barri que habiten: quins espais habitem? quins llocs ens agraden i quins no? quins espais no coneixem i per què? on s’acaba el barri? quins són els seus límits? 

Sembla que el barri acaba on deixem de conèixer a la gent que viu allà! 

Exif_JPEG_420

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *