Una volta preparades les preguntes de l’entrevista, ens vam disposar a dur-les a terme i preguntar a les veïnes del barri. Com que vam eixir a migdia, no hi havia massa gent pel carrer, cosa per la qual ens vam centrar en entrevistar a les persones que treballen al barri. Vam haver de canviar certes preguntes, però al final vam trobar a persones que treballaven i vivien al Cabanyal, i vam conéixer la perspectiva que tenien les diferents persones sobre la situació del barri.

En un primer moment vam preguntar a gent que estava fent-se el café del migdia per les terrasses prop de la platja i després vam dirigir-nos cap a l’interior del barri. Cal destacar que, per a aquesta sessió, només vam comptar amb tres participants (Alba, Javi i Àlex, tots tres germans) Alba- la més xicoteta de tot el grup, de només quatre anys- va ser la que més prompte es va soltar a l’hora de fer preguntes, malgrat que, en un primer moment, les seues preguntes no tenien res a veure amb el barri. Cap al final de la sessió, Javi va rellevar a Alba. Va ser una sorpresa veure com Javi es va soltar a l’hora de fer entrevistes i també adonar-nos de la seua capacitat d’anàlisi i escolta activa durant les seues entrevistes.

Una volta a l’interior del Cabanyal, vam parlar amb Kami, qui porta una tenda d’ultramarins al costat del parc del cocodril, que alguns xiquets ja coneixien perquè està prop de la seua escola. Vam descobrir quant de temps portava Kami al barri i què acostumen a comprar els clients en funció, sobretot, de la seua edat.

Prop de la tenda de Kami, vam trobar una farmàcia de barri, on vam conéixer a Marta, qui ens va dir què li agrada i que no del barri. A més, i malgrat no tindre cap notícia de la Lola, ens vam trobar un polp molt xicotet a la farmàcia, que va cridar molt la nostra atenció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *